De Hoofdzaak in Noord-Holland

Themabijeenkomst april: ‘Autisme als kracht’

Van 25 maart tot en met 2 april vindt de Autismeweek 2023 plaats, georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Autisme. In onze online themabijeenkomst op 5 april sluiten we aan bij de Autismeweek, en gaan we in gesprek over dit onderwerp. 

Steeds vaker gaat de discussie over de vraag of autisme altijd een beperking is, en of het niet ‘een andere manier van zijn’ is. Er zijn tal van talenten die vaak in verband worden gebracht met autisme, zoals oog voor detail, concentratie en focus, analytisch denken, eerlijkheid, loyaliteit en technisch inzicht. Autisme is dus ook een kracht. Ervaringsdeskundigen vertellen bij deze themabijeenkomst over hun leven met autisme. Er is veel ruimte voor jouw vragen en inbreng.

Wil je meedoen aan deze themabijeenkomst? Hij is van 10.00-11.30 en vindt plaats via Teams. Je kunt je hieronder opgeven. 

Wij vragen je naam om de uitnodiging op naam te kunnen sturen.Je e-mailadres hebben we nodig om je de link voor de bijeenkomst te kunnen toesturen. We versturen enkele dagen voor de bijeenkomst tevens een herinnering.De 4 cijfers van je postcode zijn nodig om geanonimiseerde verantwoording te kunnen afleggen aan onze financiers.