Noord-KennemerlandWest-Friesland

Let’s get social

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar en gemotiveerd om jezelf beter te leren kennen en het onderwerp vriendschap onder de loep te nemen? Geef je dan op voor de training ‘Let’s get social’.

In deze training gaan we aan de slag met alle onderwerpen die met vriendschap te maken hebben. Je leert jezelf beter kennen, ontwikkelt meer zelfvertrouwen en leert hoe je een groep vrienden om je heen kunt bouwen. Dit ga je doen met een leuke groep leeftijdsgenoten, die net als jij gemotiveerd zijn om aan de slag te gaan. Je deelt je eigen ervaringen en leert zo van elkaar. De groep wordt begeleid door enthousiaste ervaringsdeskundigen, die als geen ander weten hoe moeilijk het kan zijn om vriendschappen te sluiten, maar hebben geleerd dat dit zeker voor iedereen mogelijk is.

De cursus bestaat uit bijeenkomsten en opdrachten om thuis te doen. De training duurt acht weken in totaal. De cursus is bedoeld voor iedereen tussen de 16 en 27 jaar oud.

Als je enthousiast bent en je wilt je opgeven, neem dan contact op via de knoppen hieronder. En je kunt natuurlijk ook even een mail sturen als je eerst wat meer informatie wilt.

Daphne, Regio Noord-Kennemerland
Roopa, regio Westfriesland