West-Friesland

Team van Ervaringsdeskundigen West-Friesland

Ben jij psychisch of emotioneel uit balans en wil je werken aan je herstel? Team van Ervaringsdeskundigen West-Friesland helpt!

Depressie, bipolaire stoornis, angst- en dwangstoornissen, PTSS, ADHD, burn-out, persoonlijkheidsproblematiek, (game)verslaving, ontwrichtende life events, enz. Ze zetten je leven op z’n kop. Je wilt de draad weer oppakken en zoekt daarbij een steuntje in de rug.

Dan staat het Team van Ervaringsdeskundigen klaar voor jou. Wij herkennen uit ons eigen leven het psychisch kwetsbaar zijn. We willen jou graag met onze ervaring verder helpen. We zorgen voor:

  • begrip, erkenning, herkenning, betrokkenheid en gelijkwaardig contact
  • praktische ondersteuning en bemiddeling
  • hulp zodat jij stappen zet om sterker en zelfstandiger te worden.

Zoek je iemand om ervaringen mee uit te wisselen? Of heb je juist een specifiek probleem waarmee wij je kunnen helpen? Meldt je dan aan bij het Team van Ervaringsdeskundigen! Wij vinden de ervaringsdeskundige die bij jou past.

“Wij kijken naar jou als mens in zijn geheel. Jij bent niet het probleem. Je hebt een probleem en wij ondersteunen jou op weg naar herstel.”

Er zijn geen kosten aan verbonden en natuurlijk gaan wij vertrouwelijk met jouw gegevens om. Wat je bespreekt, blijft tussen jou en de ervaringsdeskundige. Alle ervaringsdeskundigen binnen ons team hebben zelf ervaring met psychische kwetsbaarheid en/of verslaving en hebben een herstelproces doorgemaakt. Ze hebben trainingen gevolgd om nu zelf ondersteuning te geven.

Teamcoördinator: Sandra Hogenhout
Wilhelminalaan 2, 1623 MA Hoorn
Telefoonnummer: 0229 – 24 90 40

Klik hier om informatie te vragen

Aanmelden voor TED Hoorn

Terug naar het overzicht