Spelregels

Opbouw
De Leerweg ervaringsdeskundigheid (LED) bestaat uit een Basis LED en een Verdieping LED. De gedeelde ervaringskennis die je ontwikkelt in de cursus ‘Zicht op herstel’, ‘Herstel en jouw herstelverhaal’ en ‘De ervaringsdeskundige benadering’ heb je nodig voor de Verdieping LED.

Aan- en afmelden
Je bent zelf verantwoordelijk voor het aanmelden voor de cursussen.

  • Aanmelden voor Zicht op herstel gaat via deze website (hier).
  • Voor de vervolgtrainingen Herstel en jouw herstelverhaal en De ervaringsdeskundige benadering meldt je je aan via de trainers.
  • Aanmelden voor de verdiepingstrainingen kan via de team- of regioco√∂rdinatoren.

We nemen contact met je op als we je kunnen plaatsen bij een cursus. Daarna sturen we je een uitnodiging per mail. Dan is je aanmelding definitief.

Belangrijk is dat de contactgegevens kloppen die je opgeeft bij je aanmelding. Soms komt het voor dat een uitnodiging in de spam belandt, check dit dus ook!

Aanwezigheid
Bij voldoende aanwezigheid bij de lessen krijg je een certificaat. Natuurlijk kan het gebeuren dat je toch afwezig bent. Voor een lange cursus (5 of meer lessen) kun je maximaal 2x afwezig zijn. Voor een korte cursus (4 of minder lessen) kun je maximaal 1x afwezig zijn. Je meldt je afwezigheid bij de cursusleiders. Eventueel kun je tijdens je afwezigheid aanvullende opdrachten uitwerken.

Aan de slag
Deelname aan trainingen gaat op volgorde van aanmelden. Daardoor kan het gebeuren dat je niet altijd met dezelfde groep bij elkaar kunt blijven. Ook ben je niet automatisch bij de eerstvolgende cursus aan de beurt.