West-Friesland

Ondernemen met ervaring

Dromen van een project of een (parttime)onderneming maar niet weten waar te beginnen? Talent in overvloed maar wat doe je ermee? Een psychische kwetsbaarheid kan het concreet maken van de prachtigste plannen aardig in de weg zitten.

RCO De Hoofdzaak helpt met Ondernemen met Ervaring  juist deze mensen,
in samenwerking met participatiecentrum De Baanbreker en Vrijwilligerspunt Hoorn, en biedt hen ondersteuning op maat op de weg naar maatschappelijk herstel.

We doen het samen
Samenwerking staat centraal. Vanuit passie en aanwezige kennis elkaar stimuleren en inspireren en een situatie creëren waarin talenten en kwaliteiten optimaal benut worden. Onder de paraplu van De Hoornsche Onderneming zelf werken aan een volwaardige plek in de maatschappij op een manier en in het tempo dat past bij het individu.

En verder zoeken…
…en stimuleren we ook de samenwerking met andere partijen zoals lokale bedrijven en sponsoren. Help jij mee De Hoornsche Onderneming te laten slagen? Samen werken we aan het sociale gezicht van de Hoornse gemeenschap. Wij staan open voor jouw ideeën!

Wie zijn wij?
Regionale Cliënten Organisatie (RCO) De Hoofdzaak is een cliëntgestuurde organisatie die zich richt op mensen met een psychische kwetsbaarheid. Wij zijn gespecialiseerd in het opleiden en inzetten van ervaringsdeskundigen voor ondersteuning bij herstel en participatie, empowerment en belangenbehartiging van en voor deze mensen.

Ondernemen met Ervaring (De Hoornsche Onderneming) is een door de gemeente Hoorn gefinancierd innovatieproject.

Neem contact met ons op. Wij gaan graag met jou in gesprek!
Anne Spruijt, Projectleider
E: a.spruijt@rcodehoofdzaak.org

T: 06- 247 764 94