De Hoofdzaak in Noord-Holland

Online themabijeenkomst: ‘Rouwen, verwerken en versterken’

Op woensdag 7 juni 2023 is het thema van onze online themabijeenkomst rouw, na het verlies van een naaste. Een aantal gastsprekers zal vertellen over hun eigen ervaringen.  

Het verlies van een naaste is een ingrijpende gebeurtenis. Rouwen is een proces om je balans te herstellen. Ineens moet je jezelf, je verwachtingen en je leven aanpassen aan het feit dat een dierbare er definitief niet meer is. Het is een proces van verwerken en versterken. Hoe dat proces eruitziet is voor iedereen anders. Ervaringsdeskundigen vertellen bij deze bijeenkomst over hun ervaring met verlies van een naaste en het hervinden van balans. Er is ruimte voor het delen van jouw ervaringen en het stellen van vragen. Alleen luisteren mag natuurlijk ook.

De bijeenkomst is van 10.00 tot 11.30 via Teams. Wil je meedoen aan deze themabijeenkomst? Geef je dan hieronder op. 

Wij vragen je naam om de uitnodiging op naam te kunnen sturen.Je e-mailadres hebben we nodig om je de link voor de bijeenkomst te kunnen toesturen. We versturen enkele dagen voor de bijeenkomst tevens een herinnering.De 4 cijfers van je postcode zijn nodig om geanonimiseerde verantwoording te kunnen afleggen aan onze financiers.