Online themabijeenkomst: ‘Dag tegen pesten’

Op 19 april is het de Dag tegen pesten. In onze online themabijeenkomst op 3 mei sluiten we aan bij deze landelijke dag, en gaan we in gesprek over dit onderwerp.

Als iemand wordt gepest of buitengesloten, heeft dat grote impact. Het kan gevoelens van stress, angst, eenzaamheid, hopeloosheid en minder zelfvertrouwen veroorzaken. Gevoelens waar mensen vaak mee blijven zitten, zelfs lang nadat het pesten is gestopt. Bij deze online themabijeenkomst vertellen ervaringsdeskundigen over hun eigen ervaringen met pesten, welke gevolgen pesten kan hebben, maar ook hoe je er sterker uit kunt komen. Er is alle ruimte voor het stellen van jouw vragen en het geven van jouw reactie.

De bijeenkomst is van 10.00-11.30 via Teams. Wil je meedoen aan deze themabijeenkomst? Meld je dan hieronder aan.

Wij vragen je naam om de uitnodiging op naam te kunnen sturen.Je e-mailadres hebben we nodig om je de link voor de bijeenkomst te kunnen toesturen. We versturen enkele dagen voor de bijeenkomst tevens een herinnering.De 4 cijfers van je postcode zijn nodig om geanonimiseerde verantwoording te kunnen afleggen aan onze financiers.