Noord-Kennemerland

Hardloopgroep

Hardlopen: Kom uit je hoofd, land in je lichaam

Als je depressieve klachten hebt of een druk hoofd, helpt bewegen. Dat doen we samen door lekker buiten te gaan hardlopen. Je krijgt plezier in sport en je voelt je gegarandeerd beter.

Wekelijks gaan we met een groepje mensen hardlopen. Het is prima om gewoon te ervaren wat hardlopen voor je doet. Je kan voor jezelf een haalbaar streefdoel formuleren waar je naar toe gaat werken. Wie regelmatig loopt, gaat zich zeker fitter en gezonder voelen.

De activiteit is op woensdagochtend om 9.30 uur tot ca. 11.00 uur. We starten vanaf de locatie van De Hoofdzaak in Wijkcentrum Overdie aan de Van Maerlantstraat 8-10 in Alkmaar en gaan naar Park de Oosterhout in Alkmaar.

Het is gratis en toegankelijk voor iedereen die zin heeft in hardlopen. De wekelijkse sessies gaan van start als er minimaal 5 deelnemers zijn. Wie zich aanmeldt wordt daarvan op de hoogte gehouden.

De hardloopgroep wordt begeleid door Mark Kilian. Hij is ervaringsdeskundige vrijwilliger bij De Hoofdzaak, yogadocent en heeft de cursus running therapie gedaan.

Aanmelden en meer informatie

Hardloopgroep

Er zijn geen activiteiten gepland.

Volledige agenda