Zaanstreek-Waterland

Doe! workshops

Wil jij in de zomervakantie gelijkgestemden ontmoeten? In Zaandam hebben we een heel leuk programma met uiteenlopende workshops!

Wat er allemaal te doen is? Je leest het hieronder:

Week 1: Ik zeg nee! (Hoe voelt dat?)

Wil je leren waar je grens ligt? Of wil je leren in contact te komen met je grenzen? Dan is dit een mooie workshop voor jou. We gaan uit het praten en in het ervaren. Karen geeft deze workshop in de vorm van speloefeningen en rollenspellen.

Woensdag 26 juli van 11.00-13.00

Week 2: Fotografie

Maak vooraf een foto die iets over jezelf vertelt. Tijdens de workshop bespreken en bekijken we de gemaakte foto’s met elkaar. Tijdens de workshop gaan we ook samen naar buiten om nog een foto te maken. De foto’s mogen gemaakt worden met een fotocamera, mobiele telefoon of een andere manier die voor jou prettig is.

Dinsdag 1 augustus van 13.00-15.00.

Week 3: Emotie tekenen

Tijdens het emotie tekenen, willen we gezamenlijk onze emoties in beeld brengen. We doen dit op muziek, die iedereen zelf meebrengt. We delen het verhaal achter onze tekeningen met elkaar als je dat wilt.

Dinsdag 8 augustus van 11.00-13.00.

Week 4: Dramadriehoek

Hoe ga je van de dramadriehoek naar de winnaarsdriehoek? Reflecteer jij met Diane in welke rol jij zit in de dramadriehoek? Daarna kijken jullie samen hoe je het patroon ombuigt naar de winnaarsdriehoek.

Donderdag 17 augustus van 13.00-15.00.

Week 5: Kletspot maken

Bedenk en schrijf een aantal vragen voor in de pot. Daarna trek je een vraag uit de pot en mag je die beantwoorden.

Maandag 21 augustus van 13.00-15.00.

Week 6: Origami les

Vouwen, vouwen, vouwen…

Woensdag 30 augustus van 11.00-13.00.

Alle workshops vinden plaats op De Veldschuit aan de Veldbloemenweg 6C in Zaandam. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon langskomen. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op: JEZ@rcodehoofdzaak.org.