Noord-Kennemerland

Creative minds

Creatieve activiteiten zijn een fantastisch middel om met je herstel aan de slag te gaan. Creativiteit kan namelijk een grote rol spelen bij het leren kennen van jezelf. En als je jezelf leert kennen, ben je beter in staat om keuzes maken die goed voor jou zijn. Bij creatieve activiteiten kun je aan van alles denken. Dans, zang, expressie, schilderen, dichten, er is zoveel mogelijk!

Het inzetten van creativiteit biedt kansen om te onderzoeken wie je écht bent. Vaker dan we willen, laten we ons leiden door druk uit onze omgeving en doen we wat hoort. Daarmee nemen we lang niet altijd de regie in eigen handen en zijn we reactief. Het is niet ondenkbaar dat een deel van onze ervaren klachten hierdoor is ontstaan.

Door de creatieve kracht (weer) te vinden in je leven en hiermee contact te maken, ga je jezelf steeds beter leren kennen en ontdekken waarom je doet wat je doet. Dit is de opening naar jouw zelf gecreëerde toekomst: door vanuit je onbewuste onderzoek te doen naar je drijfveren en je gebruiksaanwijzing ben je in staat om bewust keuzes te maken die echt bij je passen.

Vanuit Creative minds worden verschillende workshops en projecten opgestart. De planning staat hieronder en in onze agenda. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met a.waney@rcodehoofdzaak.org.

Programma