West-Friesland

Creative Days

Droom je al een poosje over een project, heb je een persoonlijk doel voor ogen, maar weet je niet waar te beginnen? Onder het motto ‘Wees de ondernemer van je eigen leven’ kun je bij De Hoofdzaak in West-Friesland werken aan je doelen tijdens de Creative Days.

De Creative Days zijn wekelijkse bijeenkomsten waarin deelnemers de ruimte hebben om aan de slag te gaan met zelfgekozen, persoonlijk doelen. Dat kan een groot of klein doel zijn, of je nu eindelijk je huis wilt opruimen of een eigen onderneming wilt opzetten, alles mag.

De insteek van de Creative Days is het bevorderen van herstel door zelf de regie te nemen en dat uit te drukken in persoonlijk ondernemerschap. Dat is het vermogen om zelf je doelen te formuleren, een plan te maken en daar actie op te ondernemen. Dat geeft motivatie en kracht om stappen te maken naar de toekomst.

Tijdens de wekelijkse bijeenkomsten komen deelnemers bij elkaar, delen ze met elkaar hoe het gaat, en is er tijd (en hulp) om met je doelen aan de slag te gaan.

De Creative Days vinden plaats op verschillende plekken in West-Friesland:

  • Creative Monday bij De Hoofdzaak in Hoorn: elke maandag van 10.00-12.00
  • Creative Thursday bij het Vriendenhuis in De Goorn: elke donderdag van 13.00-15.00
  • Creative Friday bij De Baanbreker in Enkhuizen: elke vrijdag van 10.00-12.00

Kijk in de agenda voor de actuele data en tijden.

Wil je meedoen? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met Alex op: a.d.wit@rcodehoofdzaak.org