Tijdens de HK Jongerenweek wordt er een maatschappelijke beurs georganiseerd voor jongeren van VMBO 3 en HAVO/VWO 4 vanuit het RSG Wirngherlant, met de naam Make Impact!
Deze dag zal op een ontspannen manier plaatsvinden met muziek op de achtergrond en de mogelijkheid om in de DJ-hoek een easter egg hunt te doen.
Het doel van deze beurs is om jongeren kennis te laten maken met maatschappelijke initiatieven/organisaties; jongeren hun interesses laten ontdekken en de maatschappelijke inzet van jongeren te stimuleren. De Hoofdzaak is een trots deelnemer van deze jongerenbeurs en hopen jongeren enthousiast te maken over het mooie werk dat wij als ervaringsdeskundige bieden. Ook voor jongeren hebben we een mooi aanbod, zo kunnen jongeren een maatje aanvragen of zelf ervaringsdeskundige worden. Als ervaringsdeskundige jongere kun je andere jongeren ondersteunen bij hun herstel, maar je kan ook deelnemen aan het jongerenpanel of een van de andere mooie mogelijkheden die De Hoofdzaak voor jongeren biedt. Klik op de knop “meer info” om meer te lezen over het jongerenaanbod.

 

Meer info