Als je een dierbare hebt met psychische problemen, kan dat heel moeilijk zijn. Of het nu om je partner gaat, je kind of een goede vriend. Je maakt je zorgen en je voelt je misschien machteloos. Contact hebben met andere naasten, kan dan heel helpend zijn. Je begrijpt elkaar vaak met een half woord en je kunt door het delen van ervaringen veel van elkaar leren.
 
De Hoofdzaak brengt jou als naaste graag in contact met gelijkgestemden. Om die reden vieren we op 17 september het Verwenfestival voor iedereen uit Westfriesland, die een dierbare heeft met psychische problemen.
Op het festival ontmoet je andere naasten en kun je meedoen aan allerlei mooie workshops om jou lekker te verwennen. Denk hierbij aan massages, muziekworkshops, creatieve workshops, live muziek en meer. We leggen je graag in de watten want jij verdient het dat er aandacht is voor jou. Daarnaast is er een informatiemarkt. Het festival wordt georganiseerd door Dalisay Recovery, Ypsilon, Leviaan, GGZ-NHN en De Hoofdzaak.
Om 13:00 uur zal wethouder Karin Hakhoff van de gemeente Hoorn het festival officieel openen. Het festival duurt tot 17.00. Het festival vindt plaats aan de Wilhelminalaan 2 in Hoorn. Je kunt langkomen wanneer het jou uitkomt. Ben je er ook bij? Entree is gratis!
Wil je meer weten, of je aanmelden? Neem dan contact op met Karin Spijkerman k.spijkerman@rcodehoofdzaak.org.