Workshop zentangle

Op 27 januari gaan we in ontmoetingscafé De Verbinding aan de slag met cirkels.

Bij deze workshop maak je kennis met ‘Zentangle’. Dit is een tekenmethode met meditatieve eigenschappen.  In de workshop krijg je eerst wat uitleg over wat zentangle is, en hoe je twee ronde zentangle patronen of cirkels kunt maken. Daarna ga je zelf aan de slag om met gelpennen jouw eigen zentangle te maken.

Naast het tekenen gaan we in gesprek over ‘de cirkel van invloed’. Waar heb je invloed op in je herstelproces? En welke eerste stap kun je daarin zelf zetten? Het belooft een creatieve en rustgevende ochtend te worden!

De workshop wordt begeleid door Daniëlle, zij is ervaringsdeskundige bij GGZ NHN. Zij geeft de workshop samen met Roos en Lynda, ervaringsdeskundigen van De Hoofdzaak.

Het café is open van 9.30-12.00. Meedoen aan de workshop is gratis, en koffie en thee staan klaar.