camera film

Heb je behoefte om in de kerstvakantie iets gezelligs te doen?  

We organiseren op dinsdag 3 januari om 14:00 een filmmiddag in Hoorn. Onder het genot van popcorn, chips en fris gaan we samen met (ervaringsdeskundige) jongeren een leuke en inspirerende film kijken. De film gaat over een teruggetrokken, niet zo populaire jongen, die op zoek is naar zijn eigen identiteit. Als hij uiteindelijk aansluiting vindt bij een groep bijzondere leeftijdsgenoten, ontdekt hij een hele nieuwe wereld. Neem gerust je vrienden mee, en blijf na de film nog even gezellig hangen.

Uiteraard is er ook ruimte om jouw eigen verhaal te delen als je daar behoefte aan hebt. Bij De Hoofdzaak ontmoet je anderen, die jou misschien goed begrijpen. Wil je eerst meer weten? Mail dan naar Karin: k.spijkerman@rcodehoofdzaak.org