microfoon
Op donderdag 15 december komt Eva Nagel naar De Hoofdzaak in Hoorn met haar muziektheatervoorstelling ‘Oploskoffie’. Deze gratis voorstelling gaat over het verlies van een dierbare (haar zus) door suïcide. De Hoofdzaak is er niet alleen voor mensen met een psychische kwetsbaarheid, maar ook voor naasten. De voorstelling kan naasten veel herkenning bieden.
Wat doe je als je zus zelfmoord pleegt? Hebben we de dood nodig als oplossing om het leven te begrijpen? In de voorstelling neemt Anna je mee op reis waar verwachting en realiteit elkaar in de haren vliegen. Waar ze zich afvraagt of oplossen wel troost gaat bieden of dat ze de dood moet accepteren. 
Wij nodigen je uit om bij deze muziektheatervoorstelling in ons ontmoetingscafé De Verbinding aanwezig te zijn. Het start om 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur. 
Graag opgeven per mail bij Karin (k.spijkerman@rcodehoofdzaak.org). 
Wees er snel bij. We hebben maar een beperkt aantal plekken.