Op donderdag 3 november 2022 is het thema van onze online themabijeenkomst ‘Zelfregie en herstel’.

Zelfregie. Wat betekent dit eigenlijk?

Op de medewerkersdag van De Hoofdzaak gingen onlangs ongeveer 50 medewerkers met elkaar in gesprek over het thema zelfregie. Er werd ingezoomd op verschillende aspecten van zelfregie. Zoals motivatie: jij bepaalt wat jouw leven zin geeft en wat maakt dat jij stappen wilt gaan zetten. En eigenaarschap, je bent verantwoordelijk voor jouw eigen keuzes. Eigen kracht is ook belangrijk, jij hebt het vermogen jouw eigen beslissingen te nemen. Je kent je successen en kwaliteiten. Het betekent niet dat je niemand nodig hebt, betekenisvolle relaties zijn erg belangrijk. Mensen die jou die steun of hulp bieden, en mensen waar jijzelf ondersteuning aan kunt bieden.

Bij de online themabijeenkomst vertelt een aantal ervaringsdeskundigen van De Hoofdzaak over hun herstel en hoe zelfregie daarbij een rol speelde. De bijeenkomst vindt plaats via Teams, en is van 10.00-11.30. Wil je meedoen aan deze themabijeenkomst? HIER kun je je aanmelden.