praat erover

Op 10 september is het World Suïcide Prevention Day. Wereldwijd staan tal van organisaties stil bij alle mensen die zijn overleden door zelfmoord, mensen die een poging hebben overleefd of aan zelfmoord denken, familie, vrienden en alle anderen die door zelfmoord geraakt zijn. Samen doorbreken we het taboe op suïcidaliteit. Suïcidepreventie doen we samen, erover praten in openheid is belangrijk! 

De Hoofdzaak organiseert in de aanloop naar deze belangrijke dag een online themabijeenkomst over het onderwerp suïcide. Deze vindt plaats op donderdag 1 september van 10.00-11.30. Een aantal gastsprekers zal vertellen over hun eigen ervaringen. Er is daarbij ruimte voor vragen of het delen van eigen ervaringen. Luisteren mag natuurlijk ook. 

Wil je meedoen aan deze themabijeenkomst? Geef je dan hier op.