Voor al onze groepsgerichte activiteiten in De Kop van Noord-Holland zoeken wij een projectleider. De groepsgerichte activiteiten bestaan in deze regio voornamelijk uit verschillende ontmoetings- en herstel ondersteunende groepen, trainingen en wijkgericht werken. Wij staan ook open voor nieuwe groepsactiviteiten.
De projectleider coacht en ondersteunt de vrijwilligers die de groepsactiviteiten begeleiden en stimuleert en faciliteert de ontwikkeling van nieuwe initiatieven, waaronder de inzet van vrijwillige ervaringswerkers binnen de sociale wijkteams in Den Helder en presentie van De Hoofdzaak in de gemeenten Hollands Kroon, Texel en Schagen.
De projectleider groepsgerichte activiteiten maakt deel uit van een team waaraan de coördinator individuele herstelondersteuning, medewerker herstelondersteuning, coördinator Crisiskaart en de regiocoördinator deelnemen.Heb je interesse in deze mooie functie? Kijk dan hier voor meer informatie over de vacature en de procedure!