cursus Let's get social

Op 16 mei gaat in jongerencentrum The Future de cursus Let’s get social van start.

Deze cursus is bedoeld voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar. Je gaat in de cursus aan de slag met alle onderwerpen die met vriendschap te maken hebben. Je leert jezelf beter kennen, ontwikkelt meer zelfvertrouwen en leert hoe je een groep vrienden om je heen kunt bouwen. Dit ga je doen met een leuke groep leeftijdsgenoten, die net als jij gemotiveerd zijn om aan de slag te gaan. Je deelt je eigen ervaringen en leert zo van elkaar. De cursus wordt gegeven door ervaringsdeskundigen.

De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten, van 19.00-21.00, en wordt gegeven in jongerencentrum The Future in Andijk (Sportlaan 1A).

Wil je meer weten, of wil je je aanmelden? Klik dan hier voor meer informatie.