Ben jij creatief, hou jij ervan om je gedachten en gevoelens te uiten met creatieve materialen? Dan is Soul Art misschien wel iets voor jou.

Creativiteit kan een grote rol spelen bij het leren kennen van jezelf. Door een creatief proces kun je ontdekken waar je van houdt en waar jouw kracht of talent ligt. De mooie dingen die je maakt, zijn ook een manier om jouw gedachten en gevoelens te delen met anderen. Om te laten zien wie jij bent. En daarnaast is het natuurlijk heel ontspannend en leuk om creatief bezig te zijn met gelijkgestemden.

Bij de groep Soul Art ga je onder begeleiding van ervaringsdeskundigen aan de slag met herstelgerichte, creatieve opdrachten. De groep vindt plaats op donderdagmiddag van 13.00-15.30 bij De Hoofdzaak in Hoorn. Wil je je aanmelden? Mail dan naar: creatief-wf@rcodehoofdzaak.org.