be creative

De Creative days zijn wekelijkse bijeenkomsten van het project ‘Ondernemen met Ervaring’ waarin deelnemers de ruimte hebben om aan de slag te gaan met een zelfgekozen, persoonlijk doel. Dat kan een groot of klein doel zijn, alles mag. Het motto hierbij is ‘wees de ondernemer van je eigen leven’. De insteek van de Creative days is het bevorderen van herstel door zelf de regie te nemen en dat uit te drukken in persoonlijk ondernemerschap. Dat is het vermogen om zelf je doelen te formuleren, een plan te maken en daar actie op te ondernemen. Dat geeft motivatie en kracht om stappen te maken naar de toekomstTijdens de wekelijkse bijeenkomsten komen deelnemers bij elkaar, delen ze met elkaar hoe het gaat, en is er tijd (en hulp) om met je doelen aan de slag te gaan.

  • In Hoorn kennen we al sinds lange tijd de Creative Monday van 10.00 – 12.00 uur.
  • Vanaf 2 december komt daar elke donderdagmiddag van 13.00 – 15.00 uur de Creative Thursday bij, in samenwerking met het Vriendenhuis in De Goorn.
  • Op 3 december hervatten we ook de samenwerking met De Baanbreker in Enkhuizen, waar elke vrijdag van 10.00 – 12.00 uur de Creative Friday plaats zal vinden.

Wil je meedoen, ken je iemand die misschien geïnteresseerd is of wil je meer informatie? Klik dan hier.