In december start bij De Hoofdzaak een nieuwe supportgroep MA.

Deze supportgroep is bedoeld voor jongeren die te maken hebben met een psychische of fysieke kwetsbaarheid. Misschien kom jij net uit een opname, of sta je nog op een wachtlijst? Ben jij al een tijd in herstel en zoek je mensen die jou begrijpen of heb je een terugval gehad en kan je een steuntje in de rug gebruiken? Laten we samenkomen en ondersteuning, herkenning en erkenning vinden bij elkaar. Je staat er immers niet alleen voor!
Tijdens de bijeenkomsten ontmoet jij lotgenoten, deel je jouw zorgen, doelen en overwinningen. Jullie zijn er voor elkaar, om elkaar te steunen in herstel, zonder oordeel! Alle meetings worden begeleid door een ervaringsdeskundige die fungeert als voorzitter. De meetings zijn geheel vrijblijvend en kosteloos. Het enige wat je hoeft te doen is naar binnen te wandelen bij wijkcentrum Overdie. Wil je meer weten of vrijblijvend kennis maken, stuur dan een e-mail naar d.kuin@rcodehoofdzaak.org of jed-nk@rcodehoofdzaak.org.
Je bent welkom op donderdag van 19:00 tot 20:00. De eerste twee bijeenkomsten zullen plaatsvinden op 16 december en 30 december. De bijeenkomsten zullen om de week, dus twee keer per maand plaatsvinden. Kijk in onze agenda voor de actuele data.
In verband met onzekerheid rondom de coronamaatregelen kan het zijn dat de bijeenkomsten online plaats vinden. Om deze reden is het fijn dat je je aanmeldt door te mailen naar een van de bovenstaande e-mailadressen.
Zijn ze fysiek dan is een QR-code niet nodig voor de Supportgroep. Geef bij binnenkomst van Wijkcentrum Overdie aan dat je voor De Hoofdzaak komt.
Wie: iedereen tussen 16-27 die wil werken aan herstel.
Waar: Online of in Wijkcentrum Overdie, Van Maerlantstraat 8-10, 1813 BH in Alkmaar.
Kosten: gratis.

Deze bijeenkomsten zijn mogelijk gemaakt door de subsidie van ZonMw en de gemeente Alkmaar.