NIEUWSBERICHT

Zelfhulpgroep Bipolair

In de zelfhulpgroep voor mensen met een bipolaire aandoening kun je van gedachten wisselen met mensen die dezelfde aandoening hebben. Je hoeft maar weinig uit te leggen om elkaar te begrijpen. Je kunt veel van elkaar leren en je kunt elkaar steunen. De onderwerpen zijn niet altijd gemakkelijk, maar erover praten kan inzicht geven in de situaties waar je tegen aan loopt. Ook blijken er voor schijnbaar onoverkomelijke moeilijkheden al oplossingen bedacht te zijn. Bijvoorbeeld: hoe om te gaan met werk, partner en familie, financiële zaken, stigma en zelfstigma en vriendschappen. Deelnemers van de groep bepalen samen de onderwerpen van gesprek.

In de zelfhulpgroep Bipolair in Hoorn is nog ruimte voor nieuwe deelnemers. De groep vindt in de even weken plaats op maandagmiddag van 13:00-15:00, aan de Wilhelminalaan 2 in Hoorn

Wil je je aanmelden of wil je meer informatie, neem dan contact op via: zhg-bipolair-hoorn@rcodehoofdzaak.org of 0229-249040.

Zoeken

Filter: