Vind je het leuk om te schrijven én wil je als groepsbegeleider aan de slag? 

Wat je ook schrijft, je mag er zijn! Dat is de slogan van De Schrijfclub. Iedere woensdagmiddag komen de deelnemers in Den Helder bij elkaar om te schrijven over alles wat het leven brengt: over herinneringen, eenzaamheid, over sport en spel, over dieren, vakanties en nog veel meer.  

Schrijven kan voelen als een levensbehoefte. Soms zijn gedachtes en gevoelens beter te pakken met een pen in de hand. Zo kun je kijken naar wat er binnen in je leeft en het naar buiten brengen als het veilig genoeg voelt. Het schrijven gaat dus niet over d’s en t’s. Of over goed of fout. Maar: wat je ook schrijft, je mag er zijn. 

Voor De Schrijfclub in Den Helder zijn we op zoek naar een groepsbegeleider. Samen met nog twee andere begeleiders zorg je ervoor dat deelnemers zich veilig en gehoord voelen. Je bent aanspreekpunt voor de deelnemers en samen met je collega’s bereid je de bijeenkomsten voor. 

Wil je meer weten over De Schrijfclub? Klik dan hier: Schrijfclub Den Helder – RCO De Hoofdzaak 

Ben je enthousiast geworden om als groepsbegeleider aan de slag te gaan? Klik dan hier voor de vacature groepsbegeleider schrijfclub of neem contact op met Frances Mollee via f.mollee@rcodehoofdzaak.org  06-22613235.