Op donderdag 4 november organiseert De Hoofdzaak van 12.00 tot 13.30 weer de maandelijkse online themabijeenkomst. Deze maand is het thema “Naaste zijn van iemand met een psychische kwetsbaarheid”.  

Naasten zijn heel belangrijk voor mensen die aan hun herstel werken. Zij hebben vaak veel invloed op het functioneren van iemand met psychische problemen. Naasten hebben ook een grotere kans om zelf overbelast te raken en daardoor psychische klachten te krijgen. Aandacht voor deze naasten is daarom erg belangrijk. Voor hun eigen welzijn, maar ook omdat ze alleen ondersteunend kunnen zijn bij iemands herstelproces, als ze zelf goed in hun vel zitten. Ervaringsdeskundige naasten vertellen tijdens deze themabijeenkomst over hun eigen ervaringen. Er is alle ruimte voor vragen en voor het delen van jouw ervaringen. 

Wil je meedoen aan deze themabijeenkomst? Geef je dan hieronder op.