Op donderdag 7 oktober organiseert De Hoofdzaak een online themabijeenkomst. Deze keer is het thema “Na de diagnose kanker”.  

Als je de diagnose kanker krijgt, komt er veel op je af. Je probeert duidelijkheid te krijgen over wat je precies hebt, en welke onderzoeken en behandelingen er zijn. En wat het bijvoorbeeld betekent voor je werk en je gezin. Ook emotioneel is de impact van de diagnose uiteraard groot. Je kunt heel wisselende emoties ervaren, zoals angst, woede, verdriet, wanhoop en teleurstelling. Maar ook hoop, vechtlust, liefde en vertrouwen. Ervaringsdeskundigen vertellen tijdens deze themabijeenkomst over hoe zij hiermee om gingen. Er is ruimte voor jouw vragen, of het delen van jouw ervaringen. 

Wil je meedoen aan deze themabijeenkomst? Geef je dan hieronder op:

Aanmelden Themabijeenkomst

aanmeldingen voor de themabijeenkomst.
  • Wij vragen je naam om de uitnodiging op naam te kunnen sturen
  • Om je de link te kunnen toesturen. Na de bijeenkomst wordt je mail adres verwijderd, tenzij je nog een paar vragen zou willen beantwoorden over de bijeenkomst.
  • De 4 cijfers van uw postcode zijn nodig om geanonimiseerde verantwoording te kunnen afleggen bij onze subsidieverstrekkers.