De Crisiskaart is een uitkomst als je bang bent om in een crisis te raken. Tijdens een crisis kun je erg in de war zijn en mogelijk je eigen wensen en gevoelens niet goed onder woorden brengen. Dat is een vervelende situatie voor jezelf en voor de mensen om je heen. Zij willen je immers graag helpen op een manier die bij jou past. Met de Crisiskaart maak je dat mogelijk. Je behoudt met deze kaart zelf de regie. Met de Crisiskaart laat je jouw eigen stem horen in een verwarrende tijd.

De Hoofdzaak (regio Westfriesland) organiseert op 31 augustus van 19.30-21.00 een online voorlichting over de crisiskaart. Margreet Kingma is projectleider Crisiskaart bij De Hoofdzaak, Crisiskaart-consulent én Crisiskaarthouder. Zij geeft praktische informatie over de Crisiskaart en over de ondersteuning door onze Crisiskaart-consulenten. Ook vertellen enkele ervaringsdeskundigen over hun eigen ervaring met de Crisiskaart.

  • Denk je dat de Crisiskaart iets voor jou is?
  • Ken je iemand voor wie een Crisiskaart goed zou zijn?
  • Wil je als naaste of professional meer weten over de Crisiskaart?

Neem dan deel aan de online voorlichting over de Crisiskaart! En deel dit bericht gerust met anderen.

Je kunt je hieronder aanmelden.