Op donderdag 1 juli organiseert De Hoofdzaak een online themabijeenkomst over het thema burn-out. De bijeenkomst is van 12.00-13.30.

Een aantal gastsprekers zal vertellen over hun ervaringen met een burn-out, maar ook over hun herstel.  

Als je last hebt van een burn-out, ben je emotioneel en fysiek helemaal ‘opgebrand’ en kun je de dingen niet meer bolwerken. Je voelt mogelijk onmacht om je situatie te verbeteren, wat tot gevoelens van angst of paniek kan leiden. Je hebt geen plezier meer in dingen. Je kunt erg prikkelbaar, emotioneel en vergeetachtig worden. Je kunt ook fysieke klachten ervaren. Vaak heeft het een grote impact op je leven, je werk en je relaties. Iedereen kan een burn-out krijgen, maar de ene persoon is er gevoeliger voor dan de ander. Hoe herstel je eigenlijk van een burn-out? 

Wil je meedoen aan deze themabijeenkomst? Geef je dan op via onderstaan formulier.

Meer info