Gloeilampjes

Voor het team Westfriesland zoeken we een projectleider voor het project Ondernemen met ervaring, een project dat zich sterk richt op het maatschappelijke herstel van mensen met een psychische kwetsbaarheid.

Soms hebben mensen mooie doelen, maar weten niet waar te beginnen. Ze hebben talent in overvloed, maar vinden het moeilijk eerste stappen te zetten. Een psychische kwetsbaarheid kan het concreet maken van de prachtigste plannen aardig in de weg zitten. Het project Ondernemen met ervaring  is er voor deze mensen.

Het project loopt sinds enkele jaren in Westfriesland en heeft al veel moois opgeleverd. De Creative days zijn bijvoorbeeld uit dit project voortgekomen. Vanuit het project Ondernemen met ervaring is er bovendien de ambitie om een sociale coöperatie te starten in Hoorn.

Omdat de huidige projectleider een nieuwe uitdaging elders heeft gevonden, zijn wij op zoek naar een doortastende opvolger. Denk jij graag in kansen en mogelijkheden? Ben je ondernemend, creatief en een goede netwerker? Dan leren we je graag kennen! Wil je meer weten? Bekijk de vacature dan hier.

Meer info