Op 3 juni organiseert De Hoofdzaak van 12.00-13.30 een online themabijeenkomst over het thema autisme en volwassen worden. Gastsprekers zullen vertellen over hun ervaringen met autisme, maar ook over hun herstel.  

De maatschappelijke eisen die aan (jong)volwassenen worden gesteld, worden met de leeftijd vaak steeds hoger. Voor mensen die te maken hebben met autisme kan dit extra uitdagend zijn. Autisme kan soms zelfs pas worden opgemerkt op het moment dat er grote veranderingen in het leven spelen, bijvoorbeeld op het gebied van werk of gezin. Tijdens deze online themabijeenkomst vertellen enkele gastsprekers over hun ervaring met autisme en ouder worden. Ze vertellen over de uitdagingen waar ze voor zijn komen te staan, maar ook over hoe zij met die uitdagingen omgaan. 

Wil je meedoen aan deze themabijeenkomst? Meld je dan hieronder aan:

Meer info