Op 6 mei van 12.00-13.30 organiseert De Hoofdzaak een online themabijeenkomst over het thema eenzaamheid. Gastsprekers zullen vertellen over hun ervaringen met eenzaamheid, maar ook over hun herstel.

Eenzaamheid is je niet verbonden voelen met anderen. Je mist hechte en emotionele banden met anderen. Sommige mensen zijn eenzaam omdat ze alleen zijn. Maar je kunt ook eenzaam zijn, ondanks dat je mensen om je heen hebt. Op dezelfde manier ziet het herstel van eenzaamheid er ook verschillend uit. Waar sommigen de eenzaamheid proberen op te lossen door mensen te ontmoeten, proberen anderen juist het alleen zijn te leren waarderen. Er is tijdens deze themabijeenkomst ruimte voor vragen en het delen van eigen ervaringen van iedereen die deelneemt.

Wil je meedoen aan deze themabijeenkomst? Geef je dan hieronder op!

 

 

De Hoofdzaak organiseert maandelijks een online themabijeenkomst rondom een actueel thema. Deze zijn voor iedereen te volgen op de eerste donderdag van de maand van 12.00 uur tot 13.30 uur.