Ben jij gemotiveerd om jezelf beter te leren kennen en het onderwerp vriendschap onder de loep te nemen? Geef je dan op voor de training ‘Let’s get social’

In deze training gaan we aan de slag met alle onderwerpen die met vriendschap te maken hebben. Je leert jezelf beter kennen, ontwikkelt meer zelfvertrouwen en leert hoe je een groep vrienden om je heen kunt bouwen.

Dit ga je doen met een leuke groep leeftijdsgenoten, die net als jij gemotiveerd zijn om aan de slag te gaan. Je deelt je eigen ervaringen en leert zo van elkaar. De groep wordt begeleid door enthousiaste ervaringsdeskundigen, die als geen ander weten hoe moeilijk het kan zijn om vriendschappen te sluiten, maar hebben geleerd dat dit zeker voor iedereen mogelijk is.

Dus ben je:
• Tussen de 14 en 27 jaar oud
• Woonachtig in gemeente Den Helder
• Gemotiveerd om meer over vriendschap te weten te komen en je zelf beter te leren kennen?

Geef je dan zo snel mogelijk op voor de training ‘Let’s get social’!

Je bent dan vier uur per week bezig met deze training en een opdracht om thuis te doen. Vanaf maandag 10 mei komen we iedere week samen van 18:30 tot 20:30. De training duurt acht weken in totaal, dus 28 juni is de laatste bijeenkomst.
De bijeenkomsten worden gehouden bij RCO De Hoofdzaak (Bernhardplein 76 C, 1781 HK Den Helder).

Ben je enthousiast en wil je je opgeven, vul dan het formulier in. Ben je 14 of 15? Neem dan even contact op in verband met toestemming van je ouder/verzorger.
Wil je graag nog wat meer informatie, stuur dan een mailtje naar: j.jak@rcodehoofdzaak.org of stuur een signal bericht naar: 06 25167203

De Hoofdzaak en MEE & de Wering willen de komende weken zoveel mogelijk jongeren een kans geven om iets leuks te doen. Zo leer je bijvoorbeeld werken aan je zelfvertrouwen en een positieve bijdrage te leveren aan je omgeving. Kijk ook eens naar het programma van MEE& de Wering: www.socialboost.nl

  • Wij vragen je naam om je netjes aan te kunnen spreken.
  • De 4 cijfers van je postcode zijn nodig om geanonimiseerde verantwoording te kunnen afleggen bij onze subsidieverstrekkers.
  • Deze vragen wij om contact met je op te kunnen nemen.
  • Je krijgt een ontvangstbevestiging van je aanmelding.