Ben jij iemand die als geen ander weet hoe belangrijk het is om er niet alleen voor te staan? Wanneer  je bijvoorbeeld niet lekker in je vel zit, je gepest wordt, last hebt van psychische klachten, je geen aansluiting kan vinden bij leeftijdsgenoten of een lastige thuissituatie hebt. Dan zijn wij op zoek naar jou! 

In dit project worden jongeren/jongvolwassenen uit de gemeente Hollands Kroon, Schagen en Den Helder opgeleid tot ervaringsdeskundige. Je krijgt een cursus van enthousiaste ervaringsdeskundigen, waarin je alles leert wat je nodig hebt om straks met jouw kennis een leeftijdsgenoot te ondersteunen. Je ontmoet nieuwe mensen en leert waar jouw talenten liggen.

Ben je enthousiast en wil je je opgeven of wil je graag nog wat meer informatie, stuur dan een mailtje naar: j.jak@rocdehoofdzaak.org of stuur een sms bericht naar: 06 25167203.