laptop en kop koffie erbij

Vanaf 4 februari 2021 organiseren wij in Noord-Kennemerland gratis een maandelijks online Webinar rondom een actueel thema. Dit Webinar is voor iedereen te volgen op de eerste donderdag van de maand van 12.00 uur tot 13.30 uur.

In de eerste Webinar vertelt een ervaringsdeskundige over de effecten van Corona en de maatregelen op de psychische gezondheid. Er is uiteraard gelegenheid voor vragen en uitwisseling. Dus wil je mee praten of je verhaal kwijt kunnen? Sluit dan aan!

Via onderstaande formulier kun je je inschrijven voor het Webinar. Je krijgt dan een email met daarin de link, die je kunt gebruiken om deel te nemen.

We spelen in op de behoefte en actualiteit om de thema’s te kiezen. Tijdens de eerste Webinar kun je suggesties doen hiervoor.

Het Webinar is voor iedereen die daar behoefte aan heeft.

klik hier voor aanmelden (kan tot woensdag 3 februari 12 uur)