Het Jongerenteam van De Hoofdzaak in Alkmaar maakt kans op een Appeltje van Oranje. Het Appeltje van Oranje is een prijs voor sociale projecten die op succesvolle wijze verschillende groepen mensen verbinden en ervoor zorgen dat zij weer meedoen in de samenleving.  Het is een initiatief van het Oranjefonds, maar de prijs is een publieksprijs. Dat betekent dat iedereen kan stemmen op één van de projecten. Breng jij je stem uit op onze jongeren?

Het thema voor de Appeltjes van Oranje van 2021 is ‘Mentale Kracht’. Ons jongerenteam bestaat uit een aantal jongeren tussen de 17 en 27, die zich inzetten voor leeftijdsgenoten. Met hun ervaringsdeskundigheid laten ze onder meer zien hoe zij met bepaalde situaties omgaan. Zo zijn ze een bron van hoop en kracht voor de deelnemers.

Wil jij dat dit initiatief een appeltje wint? Breng snel je stem uit!

Jongerenteam De Hoofdzaak | Appeltjes van Oranje (appeltjevanoranje.nl)

Meer info