Bij De Hoofdzaak kun je allerlei trainingen volgen. Wij bieden trainingen die helpen om zicht te krijgen op je eigen herstelproces en betekenis te geven aan je ervaringen, zoals Zicht op Herstel. Maar ook verzorgen we trainingen waarin je leert je eigen ervaringen in te zetten om anderen te ondersteunen, zoals De Ervaringsdeskundige benadering. Wie als vrijwilliger bij De Hoofdzaak aan de slag gaat, volgt kosteloos deze trainingen om ervaringsdeskundige te worden.

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om de trainingen te geven. Heb jij al ervaring als trainer of docent, dan gaan we graag met je in gesprek! Heb je die ervaring niet, maar heb je het wel in je om trainer te worden? Ook dan willen we graag kennis met je maken.

Wil je meer weten over de trainingen die De Hoofdzaak biedt? Klik dan hier.
Wil je meer weten over de functie van vrijwillige trainer, of hoe je kunt solliciteren? Klik dan hier voor de vacature.