Coronavirus_COVID-19_virus

RCO De Hoofdzaak is een organisatie die midden in de maatschappij staat. Al onze activiteiten zijn gericht op ontmoetingen tussen mensen. Om die reden nemen wij de uitbraak van het Corona-virus serieus.

De meeste afspraken en activiteiten zullen voorlopig doorgaan. We vragen onze medewerkers om de richtlijnen van het RIVM goed na te leven, zoals vaak en goed de handen wassen, fysiek contact vermijden en niet werken bij grieperige of verkoudheidsklachten. Neem jij deel aan een van onze activiteiten? Dan vragen we jou ook om deze richtlijnen te volgen. We vragen je ook om thuis te blijven als je niet fit bent.

Het kan zijn dat bepaalde activiteiten niet doorgaan. Dit hoor je dan van je trainer, groepsbegeleider of contactpersoon. Als je twijfelt, neem dan contact met ons op.

Met deze maatregelen verkleinen we samen de kans op verspreiding van het virus. Zo zorgen we goed voor onszelf en voor elkaar.