Je droomt misschien al een poosje over een project, of je heb een persoonlijk doel voor ogen, maar je weet niet waar te beginnen? Een psychische kwetsbaarheid kan het concreet maken van de prachtigste plannen aardig in de weg zitten. De Hoofdzaak helpt in West-Friesland juist deze mensen en biedt ondersteuning op maat, op weg naar maatschappelijk herstel. Dit doen we tijdens de Creative Days.

Creative Days heeft als credo “Wees de ondernemer van je eigen leven!”. Tijdens de Creative Days werk je aan je eigen persoonlijk gestelde doelen. Tijdens de bijeenkomsten kan iedereen elkaar helpen en steunen bij het verwezenlijken van de eigen doelen. Aan welk doel je ook werken wilt, je bent welkom. Of je nu eindelijk je huis wilt opruimen of een eigen onderneming wilt opzetten. Samen helpen wij elkaar om deze doelen te bereiken. Dit doen wij aan de hand van 4 thema’s: Motivatie, Inspiratie, Kwaliteiten en Talenten.

Vanaf dinsdag 4 februari start De Hoofdzaak met Creative Tuesday in samenwerking met De Baanbreker in Enkhuizen. De bijeenkomsten vinden elke dinsdag bij De Baanbreker plaats, van 10 tot 12 uur. Doe jij met ons mee? Neem dan contact op met Anne Spruijt: a.spruijt@rcodehoofdzaak.org.

 

 

Meer info